Kao društveno odgovorna firma dobili smo zahvilnicu od naših dragih „Tate Novosadjani“ ❤️ https://tatenovosadjani.rs/praznicne-zahvalnice-libero-pizza/

Tekst sa sajta https://tatenovosadjani.rs/

O najboljoj pici u Novom Sadu se možda i može raspravljati, jer postoje razni ukusi, ali kada je u pitanju humanitarna pica ubedljivo prvo mesto drži picerija Libero.

Ovi divni ljudi, na čelu sa gazda Mladenom, učestvuju u skoro svakoj humanitarnoj akciji, nevezano za Fondaciju Tate Novosađani.

Tu su besplatne pice za socijalno ugrožene porodice, trudnice, kao nagrade u igrama gde SMS porukama sakupljamo novac za lečenje najmlađih sugrađana i još mnogo primera za koje šira javnost i ne zna.

U to ime, želeli bismo da se zahvalimo piceriji Libero na svemu što čine da nam olakšaju rad. Da im u Novoj godini poželimo proširenje posla na još neke gradove. Da i dalje ostanu ovakvi kakvi jesu, jedinstveni i prepoznatljivi po dobrim delima.

Pozivamo ostale društveno odgovorne kompanije i mala i srednja preduzeća da nam se jave kako bismo napravili neki vid saradnje u cilju pomoći onima kojima je ista neohodna.

Vaše Tate Novosađani

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.