O nama

Libero pizza je porodična firma, osnovana 22.06.2016. godine, koja se bavi proizvodnjom i prodajom pizza, sendviča…

Osnivači i tvorci  su Maja i Mladen Bajić, bračni par iz Novog Sada, koji je odlučio da znanje i iskustvo stečeno kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, iz veoma poznatih restorana i hotela visoke kategorizacije, pretoči iz sopstvene ideje u realizaciju

Naša priča

Od samog početka rada, pa do danas držimo se isključivo jedne ideje, a to je kvalitet, I od te ideje ne odstupamo. Broj kupaca I zadovoljnih I vernih potrošača od samog početka svakodnevno raste, a sve to zasluga je kvaliteta koji pružamo.

Sam izlazak na tržište iziskuje nešto, po čemu ćete biti posebni i prepoznatljivi, a ono po čemu mi prednjačimo je to, što nam je testo bez ikakvih aditiva, po posebnoj recepturi, mešeno svaki dan u određeno vreme, i uvek sveže izlazi pred naše potrošače. Sa svim ovim gore navedenim, sami sastojci za sve naše pizze, možemo slobodno reći jesu jedni od najkvalitetnijih koji postoje na tržištu.

Koliko vodimo računa o svim detaljima, dokaz je i to, da imamo sklopljen ugovor sa Institutom za javno zdravlje Vojvodine,a svaka tri meseca,stručno lice, dolazi u naš objekat i vrši fizička, hemijska, biološka ispitivanja putem uzorkovanja namirnica u našem objektu, kao i uzimanjem briseva zaposlenih lica, i ispitivanje radnih površina. Svaki put rezultati su bili veoma visoko ocenjeni.

Svakodnevno radimo na istraživanju tržišta, vršimo edukaciju zaposlenih, obilazimo najpoznatije sajmove za našu delatnost kako u Srbiji tako i u Evropi, a pored rasta prodaje, širenja poslovanja, uvek vodimo  računa da ostanemo na istom putu i držimo se toga da smo jedna porodična firma, gradjena temeljno i kvalitetno. Libero tim se takođe vodi time, i mi smo svi jedna velika porodica, svi podjednako dajemo svoj doprinos da bi se naše mušterije uvek rado vraćale kod nas, i naravno preporučivali nas.

Veoma bitna stavka u samom poslovanju, pored kvaliteta hrane, je predstavljanje naših proizvoda. Marketing je nešto čime se takođe možemo pohvaliti, naše stranice na facebook-u, instagramu, googlu, kao i sajt, rađeni su i vođeni veoma kvalitetno, dokaz toga su veoma visoke ocene i recenzije kako same hrane, tako i usluge, uslužnosti, brzine dostave, itd…

Nadamo se da smo na neki način uspeli da dočaramo sam koncept naše porodične firme, u kojoj će Vas uvek dočekati nasmejana I uslužna lica, naših divnih zaposlenih, koje ćete za svaki savet, sugestiju ili problem moći pitati. Još je ostalo samo da napomenemo, da se nalazimo u Novom Sadu, u delu grada koji se zove Nova Detelinara, u ulici Cankareva kod broja 21. Očekujemo Vas da, otkrijete Vaše omiljeno mesto i pizzu, ukoliko niste do sad. Naravno radimo I kućnu dostavu, a putem našeg sajta, možete poručiti sve online.

get-google-reviews

PARTNERI

partneri-horeca